Дневен излез
Квадратни метри
Опрема за производство

Дневното производство на производи од Шенжен фудаксианг е три милиони. Тоа опфаќа 7982
квадратни метри.Во сопственост на повеќе од 50 опрема.Ние сме фабрика за правење кеси.
имаме можност да направиме и суровина.Така, цената може да се контролира на овој начин.
имаме квалитетен инспектор за да се увериме дека стоката е совршена пред да пристигне кај клиентот.

Опрема за производство

Соба за термализација

Соба за термализација

Машина за правење кеси

Машина за правење кеси

Машина за издувен филм

Машина за издувен филм

Машина за правење сложени кеси

Машина за правење сложени кеси

Машина за ламинирање

Машина за ламинирање

Работилница за печатење

Работилница за печатење