Нашите производи

Фабрика за пакување производи во Шенжен Фудаксианг, основана од 2009 година, која се придржува до целта „да се залага за интересите на клиентите и вработените“.

НАЧИН НА НАРАЧКА

кои сме ние

Фабрика за пакување производи во Шенжен Фудаксианг, основана од 2009 година, која се придржува до целта „да се залага за интересите на клиентите и вработените“.На тој пат, ја добивме поддршката од многу клиенти со висококвалитетни производи и совршени услуги.Секако, нема да застанеме и ќе продолжиме да се движиме!

 • кои сме ние (1)
 • кои сме ние (2)
 • кои сме ние (3)
 • кои сме ние (4)
 • кои сме ние (5)
 • кои сме ние (6)
 • кои сме ние (7)
 • кои сме ние (8)

Нашите партнерски брендови

Зошто да не изберете нас

За да постигнеме подобри резултати, нашите лидери и техничари никогаш не престануваат да ги истражуваат трендовите на пазарот, иновациите на технологијата и ажурирањето на поставките за производство на попопуларно пакување во согласност со пазарната естетика.

 • Водечка технологија

  Водечка технологија

  Опремата кај нас е најнапредна.И нашиот персонал за техника е во пакување производи многу години. Довербата е стекната за да се реши тешкотијата што може да има.

 • Професионално производство

  Професионално производство

  Фабриката се наоѓа во градот Шенжен, Гуангдонг Проринс, еден од најбрзите развој во Кина со синџир на снабдување со интегритет.

 • Целосно искуство

  Целосно искуство

  Ние сме во индустријата за пакување повеќе од десет години. Имаме големо искуство во изработка на сите видови пластични кеси. Нашите производи се раширени низ целиот свет.